Home

Trafikkalendern Gå och cykla

Gå och cykla till skolan Varje år arrangerar Trafikkalendern utmaningen Gå & Cykla till skolan . Syftet med utmaningen är att främja hälsan hos barn och unga, samt att bidra till en bättre miljö och förbättra trafiksäkerheten i elevernas närmiljöer En säker cykel 2021. Ladda hem trafikkalenderns lektion kopplad till månadens tema Gå & Cykla till skolan. Träna på vad cykelns olika delar heter och hur en cykel behöver vara utrustad för att vara laglig. Ladda hem trafikkalenderns lektion >> Gå och cykla till skolan - utmaning av Trafikkalendern. nyheter. 2021-09-14 Under två valfria veckor i september - oktober samlar deltagande skolor in så många resepoäng som möjligt genom att elever och personal går, cyklar eller reser kollektivt till och från skolan. Det här är en utmaning att främja hälsan men också att bidra till bättre miljö Tävlingen Gå & Cykla till skolan arrangeras av Trafikkalendern - Sveriges största läromedel om barn och trafik. Aktiviteten engagerar årligen ca 50.000 elever och pedagoger i år F-6. Anmäl din skolklass senast den 18 oktober. Läs mer om Trafikkalenderns gå- och cyklatävlin

OM SÄKER CYKLING. Trafikverket har på regeringens uppdrag tagit fram en strategi för ökad och säkrare cykling. En stor utmaning för förändrade resvanor är att få föräldrar att cykla eller gå med barnen till skolan istället för att skjutsa dem i bil cyklar eller reser kollektivt till och från skolan. Syftet med utmaningen är att främja hälsan hos barn och unga, bidra till en bättre miljö, samt att förbättra trafiksäkerheten i barnens närmiljöer. Gå & Cykla arrangeras av Trafikkalendern - Sveriges största läromedel om barn och trafik. 2021 TÄVLA OM PRISER FÖR MER ÄN 50.000 KR

Trafikkalendern - gå och cykla till skola

Hammarby Fabriksväg 25 120 30 Stockholm Tel. 08-506 618 50 info@trafikkalendern.se www.trafikkalendern.se EN SÄKER CYKEL Måste finnas enligt lag Måste finnas vid cykling i mörker Bra att ha på cykeln En vit reflex samt strålkastare med vitt eller gult ljus, eller en lykta med vitt eller gult ljus som tydligt kan se cyklar eller reser kollektivt till och från skolan. Syftet med utmaningen är att främja hälsan hos barn och unga, bidra till en bättre miljö, samt att förbättra trafiksäkerheten i barnens närmiljöer. Gå & Cykla arrangeras av Trafikkalendern - Sveriges största läromedel om barn och trafik. 2020 TÄVLA OM PRISER FÖR MER ÄN 50.000 KR Gå och cykla till skolan är en tävling som arrangeras årligen av Trafikkalendern - Sveriges största läromedel om barn och trafik. Under två valfria veckor i september-oktober samlar de skolor som vill vara med och tävla in så många resepoäng som möjligt genom att eleverna går, cyklar eller reser kollektivt till och från skolan

Samarbeten SMARTklubben - Trafikkalendern - Netsmar

Gå och cykla till skolan. Gå och cykla till skolan är en tävling som arrangeras årligen av Trafikkalendern i hela Sverige. Under två valfria veckor samlar deltagande skolor resepoäng genom att gå, cykla eller resa kollektivt till och från skolan. Uppsala kommun samarbetar med Trafikkalendern och delar ut egna priser till de vinnande lagen från Uppsala Gå och cykla till skolan. May 16, 2017 ·. Trafikkalendern. May 16, 2017. Nu går det att anmäla klassen/skolan till höstens stora utmaning; Gå & Cykla till skolan. Aktiviteten engagerar årligen ca 50.000 elever i år F-6 och syftar til l att främja hälsan hos barn och unga, bidra till en bättre miljö samt förbättra trafiksäkerheten i barnens. För att inspirera elever, föräldrar och pedagoger till ökad gång och cykling arrangerar Trafikkalendern - Sveriges största läromedel om barn och trafik - den nationella utmaningen Gå och cykla till skolan Gå & Cykla med klassen pågår mellan den 1 april och 20 maj 2015. Mellan dessa datum går det att publicera ett eller flera klassalbum och/eller redovisa den sammanlagda färdsträckan från en. Pressmeddelande - 9 September 2013 17:23 Trafikkalendern tar över den nationella skolutmaningen - Gå och cykla till skolan

Visste du att Trafikkalendern samarbetar med Svenska Livräddningssällskapet? Följ dessa råd för en tryggare sommar: Bada tillsammans med någon. Simma längs med stranden. Hoppa/dyk inte på okänt vatten. Knuffa aldrig i någon. Håll inte fast någon under vattnet. Ropa bara på hjälp om du är i nöd. Simma inte under några bryggor. Undvik solens strålar mitt på dagen. Lek inte med livräddningsmateriel. Testa din simkunnighet. . Gå ut och bygg en snögubbe. Om det inte finns någon snö - måla en snögubbe Januari 2020 Vecka 2 Trettondag jul. Måndag 13 Tisdag 14 Fredag 17 Torsdag 16 Ha på dig reflexer om du är ute och går eller cyklar när det är mörkt. Visste du att med reflex så ser bilister dig på cirka 125 meters håll

Gå och cykla till skolan - utmaning av Trafikkalendern

Gå & cykla arrangeras av Trafikkalendern, Sveriges största läromedel om barn och trafik, som själv har 30 år på nacken. Bloggen lovar att påminna om breddtävlingen framåt hösten. Vi avslutar reklaminslaget med en månadsbild från Trafikkalendern I fyra veckor framåt är hela skolan med och tävlar om att gå och cykla så ofta som möjligt till och från skolan. Bor eleven mindre än 500 m från skolan kan de gå vårt Sverige-spår två varv (=500 m). Är det så att föräldrarna måste åka bil till och från skolan ska inte eleven bli drabbad av det, utan har då möjlighet att också gå Sverige-spåret Fint pris för Östra skolan i Trafikkalenderns rikstävling. Det blev en fin plats på topp tio för Östra skolan när Trafikkalendern summerar 2019 års rikstäckande tävling Gå och cykla. Prissumman är på 1 000 kronor. Under två valfria veckor i september och oktober samlar deltagande skolor så många respoäng som möjligt, genom. Gå, cykla eller åk buss till skolan! Det är bra för dig, för klimatet och gör trafikmiljön kring din skola säkrare. Och så är det roligt också. Med säkra skolvägar arbetar vi för att fler ska ta sig till skolan på andra sätt än med bil

Det är dags att anmäla sig till höstens gå- & cyklatävling

  1. Trafikkalenderns månadstema för SMART Board. En säker cykel 2021. Ladda hem trafikkalenderns lektion kopplad till månadens tema Gå & Cykla till skolan.. Träna på vad cykelns olika delar heter och hur en cykel behöver vara utrustad för att vara laglig
  2. Gå och cykla till skolan är en tävling som arrangeras årligen av Trafikkalendern. Under två valfria veckor i september-oktober samlar deltagande skolor så många resepoäng som möjligt genom att gå, cykla eller resa kollektivt till och från skolan
  3. Under dessa år var man hänvisad till att cykla och gå i lera. Från lera till asfalt - på en rekordtid av 4 år! Inte så noga om du som går, cyklar, åker permobil, drar barnvagn, använder rullator, är synskadad, har svårt att gå och så vidare har drägliga förhållanden. Lite grus och lera i några år har aldrig någon dött av
  4. Gå- och cyklatävlingen går ut på att deltagande skolklasser i kommunen samlar in så många resepoäng som möjligt genom att gå, cykla eller resa kollektivt till och från skolan. Syftet med tävlingen är att främja hälsan hos barn och unga, bidra till en bättre miljö samt förbättra trafiksäkerheten i elevernas närmiljöer
  5. Varje år delar Trafikkalendern ut pris till de skolor och klasser i Sverige som är bäst på att cykla och gå till skolan. I år vann sjätteklassarna på Saltöskolan i Karlskrona priset på 3.
  6. Trafikkalendern. 18 maj 2020 ·. Nu drar vi igång med vår Gå & Cykla aktivitet! . Under två veckor i höst samlar din klass så många poäng ni kan genom att gå och cykla till skolan, med möjlighet till att vinna fina priser! . Anmäl din klass redan nu och var redo inför hösten. Information hittar du här: https://trafikkalender

Säker cykling - Trafikkalender

I kampanjen Gå och cykla till skolan som leds av Trafikkalendern har skolbarn och pedagoger, under två höstveckor, tagit sig till skolan genom att gå, cykla eller åka buss. Totalt deltog 262 skolor från hela Sverige. Västra skolan i Hudiksvall placerade sig på en tredje plats i rankingen bland skolor i Gävleborg Trafikkalendern, Stockholm. 526 gillar · 7 pratar om detta · 1 har varit här. Trafikkalendern är Sveriges största utbildningsmaterial med tema Barn och Trafik och riktas i huvudsak till elever och..

Gå och cykla till skolan. May 14, 2014 ·. Nu hälsar vi er varmt välkomna att anmäla er till årets utmaning Gå och cykla till skolan 2014! www.gaochcykla.se. Gå och cykla till skolan är en nationell utmaning som arrangeras för nionde året i rad och vänder sig till Sveriges alla elever och pedagoger i år F-6 • Arbeta med trafikkalendern (ett lärarstöd) och bland annat delta i utmaningen Gå och cykla till skolan • Samordning av vandrande skolbussar där föräldrar turas om att vara förare för gatans eller områdets barn. • Aktivitetsdagar kring säker gång och cykling tillsammans med polis och räddningstjänst Gå och cykla till skolan. 195 likes. Från och med 1 maj kan ni anmäla er skola till 2015 års utmaning Gå och cykla till skolan!. Utmaningen vänder sig till landets alla F-6 skolor Nu kör vi igång! Gå och cykla till skolan 2015. I år fyller skolutmaningen 10 år och det vill vi fira med extra mycket pompa och ståt! Vi hoppas att du..

Genom företaget Trafikkalendern, som verkar för bättre trafiksäkerhet i barnens närmiljö, har grundskolorna i Strängnäs kommun möjlighet att delta i en nationell tävling för att få fler att gå och cykla till skolorna Den tecknade filmen heter Stilla natt, heliga natt I samarbete med Trafikkalendern och organisationen Svensk Cykling uppmuntras skolans elever under vecka 43 och 45 att gå eller cykla till skolan. Vi bokför dagligen i ett schema och eleven får grön prick för gå/cykla, orange prick för kollektivtrafik och röd prick för bilåkning på att Gå och cykla till skolan! Gå och cykla till skolan är en nationell utmaning som vänder sig till Sveriges alla elever och pedagoger i år F-6. Skolorna ska under två valfria veckor under september eller oktober samla så många respoäng som möjligt genom att gå, cykla eller resa kollektivt till och från skolan Cykelvett, gåvett, hjälmvett - och förhoppningsvis fler barn som cyklar och går till skolan Fler barn tar sig numera till skolan via bil. För att få fler att cykla eller gå till skolan, och också att göra det på ett säkert sätt, ordnar kommunen en tävling tillsammans med Trafikkalendern

Gå och cykla till skolan - Uppsala kommu

För att inspirera fler att gå och cykla - Uppsala kommu

Vid möten med åk 8 och 9 behöver endast mentorer i åk 8 och 9 närvara. Se här den info som gått ut till föräldrar. Gå & cykla 2017 - Trafikkalendern. Ni som vill utmana er själva, eleverna eller kanske en annan klass i att öra sig mer - anmäl er till Gå & cykla 2017 och psykiskt. En högre andel barn som går eller cyklar bidrar till att minska energianvändningen från transporter och lägger grunden för att gå eller cykla blir en vana. När barn får frågan hur de vill färdas till skolan vill den stora majoriteten gå eller cykla till skolan och gärna tillsammans med kompisar, visar Huddinge Cykelvänlig skola - för ökad cykling bland barn. Just nu peppar vi skolorna i Älmhults kommun att gå med i projektet Cykelvänlig skola. Där kan skolor anmäla sig och påbörja resan mot att bli ännu mer cykelvänliga och vi hoppas att flera av våra skolor tar chansen till det. Syftet med projektet är att inspirera, peppa och leda.

Gå. Vill du gå en härlig promenad i skogen väntar Hjortemossens leder på dig! Här finns en 5 km lång led och en 2,5 km. Längs med stigen kan du plocka svamp och bär vid rätt årstid. Säkert hittar du en fin plats för picknic och en grillplats är iordninggjord vid Naturhålan, som är huvudentré till Hjortemossen Gå och cykla till skolan-tävling! I ett led av vårt hälsofrämjande arbete på Åtteråsskolan, ska vi i två veckors tid delta i en tävling som kallas för Gå och cykla till skolan! För mer info, gå in på www.trafikkalendern.s

Först här vid AstraZeneca och utfarten mot E6/E20 får man inte längre cykla, gå eller köra moped eftersom det blir motorväg. Endast E6, E20 och riksväg 40 är faktiskt motorvägar. Säröleden söder om Brottkärr är motortrafikled, men fram till den punkten får du alltså cykla på Säröleden Regeringen vill bl.a. utreda cykling mot enkelriktat och regler för säkra omkörningar. 2021-10-21 09:48 CEST Kommuner välkomnar nya trafikregle Markera rätt alternativ vid varje påstående. 1. Vad är viktigt att göra i början av varje hösttermin? 2. Det är lag på att cykeln ska vara utrustad med reflexer framåt, bakåt och åt sidorna. Vilken färg ska sidoreflexerna ha? 3. Upp till vilken ålder är det lag på att använda cykelhjälm? 4 Öjebyskola bäst i landet på att gå och cykla. Solanderskolan i Öjebyn har gjort det igen. I utmaningen Gå och cykla till skolan under hösten 2015 presterade skolans elever kommunens bästa. Under tio år har Trafikkalendern haft en utmaning som heter Gå och cykla till skolan. Målet är att få fler elever från förskolan till årskurs sex att gå eller cykla till skolan och i potten ligger 15 000 kronor. Skolorna tävlar under två valfria veckor mellan oktober och september

Hela klassen tävlar tillsammans och vi har då chans att vinna 1000 kronor till klassen, man kan också ha turen att sin teckning lottas fram av personalen på Trafikkalendern och då kan man vinna en cykel. Hur det än går så får vi i klassen en gemensam julkalender som tack för våra bidrag Åk F-6: Dags att anmäla sig till årets Gå & Cykla till skolan-utmaning Nu är det dags igen! 5 maj öppnades anmälningen för att delta i årets Gå & Cykla till skolan-utmaning som Trafikkalendern anordnar varje höst. Var med.. Fadderbarnen tittade och lyssnade, några vågade till och med ställa frågor. Efter lässtunden pratade vi om hur det gått och hur det hade känts. Alla var överens om att det gått bra och de kände sig nöjda. En flicka som från början inte ville delta hade ändå läst och hon var både stolt och nöjd efteråt

Skolreseplaner är en metod och arbetssätt för att på ett systematiskt sätt öka resandet med gång, cykel och kollektivtrafik till och från skolan. Vad är en skolreseplan? Många kommuner upplever problem i samband med att barnen skjutsas till skolan med bil av föräldrarna i stället för att gå, cykla, åka buss eller skolskjuts Gå och cykla till skolan Under veckorna 40-41 gör vi en satsning för att minska bilåkandet till skolan genom att delta i trafikkalenderns tävling gå och cykla till skolan! Varje klass kommer att få ett protokoll där man med prickar noterar hur många som gått, cyklat eller åkt kollektivt till och från skolan varje dag

Under veckorna 40-41 gör vi en satsning för att minska bilåkandet till skolan genom att delta i trafikkalenderns tävling gå och cykla till skolan! Varje klass kommer att få ett protokoll där man med prickar noterar hur många som gått, cyklat eller åkt kollektivt till och från skolan varje dag Gå och cykla till skolan! Hela Tingdammsskolan är med i Trafikkalenderns utmaning 2015 vad gäller att gå och cykla till skolan. Varje klass har ett schema där vi under vecka 41 och vecka 42 markerar om vi har gått, cyklat, åkt kollektivt eller kört bil till och från skolan. Mer info finns att läsa på Trafikkalendern Datum: 18 & 20 september Tid: mån 13.30-14.30 ons 13.30-14.30 Plats: Biblioteket på Skellefteå lasarett Arrangör: Västerbottens läns landsting och cykla till skolan Under två valfria veckor i september eller oktober gäller det att samla så mycket respoäng som möjligt genom att gå och cykla till skolan istället för att åka bil

Utöver NTF:s lektionsförslag finns även inskickat material från lärare kring mörker och trafik. Samtliga lektionsförslag utgår ifrån Läroplan och kursplaner för grundskolan. Utgångspunkten är att vid minst 1-3 tillfällen per läsår lyfta trafik och trafiksäkerhet med eleverna. Syftet är att öka elevernas kunskap om. Idag var det Harry Potterdag. På morgonen fick alla en tågbiljett och fick gå in genom tegelväggen för att komma till skolan. Under dagen har vi haft matte, svenska och bild som varit inspirerat av häxhattar, ugglor och kvastar I matsalen var det uppdukat långbord och bildspel på väggen. I dag har alla fått två lappar med sig hem

Gå och cykla till skolan - Home Faceboo

Trafikkalendern. Trafikkalendern vill inspirera och stödja skolans personal att arbeta med trafikfrågor som en del av lärandet för hållbar utveckling. Att integrera trafik i olika ämnen ger eleverna förutsättningar att reflektera över hur transportsystemets utformning och funktion påverkar vår miljö, hälsa och trafiksäkerhet Utmaningen Gå och cykla till skolan går nu in på sin andra vecka. Vi kan glatt konstatera att vi redan nu slagit rekord med 225 anmälda skolor!! Superkul.. Gå och cykla till skolan! Hela Tingdammsskolan är med i Trafikkalenderns utmaning 2015 vad gäller att gå och cykla till skolan. Varje klass har ett schema där vi under vecka 41 och vecka 42 markerar om vi har gått, cyklat, åkt kollektivt eller kört bil till och från skolan

Gå och cykla till skolan - Region Gävlebor

Vi tittar på några vägmärken och vad de betyder, men vi tittar även på dess form . Vi tittar på en film om reflexer och pratar om nyttan av reflexer. Vi tittar på hur en säker cykel ska se ut, och hur man ska cykla säkert. Vi tränar på hur man ska gå över en gata, med eller utan övergångsställe Trafikkalendern, som delats ut till alla barn, ger upphov till många samtal och övningar som vi kan göra. Vi hoppas alla försöker gå eller cykla, eller åka kollektivt, dessa dagar för vi samlar poäng till skolan och kollar med barnen varje dag Nästa vecka kör vi igång med Gå och cykla-utmaningen den pågår i två veckor. Vi på Svartbäcksskolan är med tillsammans i utmaningen som innebär att så många som möjligt går eller cyklar till skolan Gå och cykla till skolan Under vecka 36 och 37 kommer vi att vara med i en tävling från trafikkalendern där vi uppmanar våra barn att gå eller cykla till skolan. Det går också bra att åka kollektivt

De konkreta strategier som används på skolorna är trafikpoliser, vandrade skolbussar, gå och cykla tävling, bilfria september, trafikkalendern, olika temadagar samt skapa en stödjande miljö för fysisk aktivitet Varför åker inte fler kollektivt och cyklar gå, cykla eller åka buss till och från skolan. Priser för 50 000:- finns samt ett Piteåpris på 5 000:- Läs mer, www.trafikkalendern.

Gå & Cykla med klassen våren 2015! Trafikkalender

Gå och cykla till skolan Snart är det dags för den årliga nationella utmaningen Gå och cykla till skolan. Utmaningen drar igång den första september och pågår i två månader. Under två valfria veckor i september-oktober samlar skolorna så många respoäng som möjligt genom att gå, cykla eller resa kollektivt till och från. Vi kommer att designa och måla våra egna cykelhjälmar (grundmall från trafikkalendern) Vi kommer att få undersöka användandet av reflexer i våra familjer. Eleverna kommer undersöka genom att använda ett besiktningsprotokoll för en cykel om ens egen cykel eller ngn i familjens cykel (eller ngn man känner), om deras cykel är godkänd i trafiken

Trafikkalendern tar över den nationella skolutmaningen

Vi skulle gå till skogen och på vägen dit så passade vi på att repetera vad man ska tänka på när man går över en väg och vart man ska gå på en gång - och cykelväg. Vi stannade även vid en korsning och diskuterade vilka olika faror som fanns där, till exempel en hög buske som skymmer sikten, bilar och cyklar Trafikkalendern har tagits fram av NTF Cykel och Däck En laglig cykel ska vara utrustad med broms och ringklocka. I mörker måste den trafiken och låt inte rätt gå före vett! Broschyren Cykelliv finns att beställa hos Trafikverket på tel. 010-124 15 03 Gå och cykla kommer att ske under vecka 42 -43. I så stor utsträckning som möjligt vill vi att eleverna går eller cyklar till skolan. Eleverna kommer att få poäng beroende på om de går eller åker lokaltrafik. Grönt: gå eller cykla, 1 poäng Orange: åkt lokaltrafik, 1 poäng. Vill ni läsa mer om detta hemma gå in

Vad behöver du veta om du vill cykla eller gå i trafiken?Jallafilm - din guide till Sverige - ett projekt av Studieförbundet Vuxenskolan Blekinge och Arbet.. När kan mitt barn cykla eller gå till Tänk på att • alltid stanna innan du går över gatan • lyssna och se dig för • kliv av cykeln jörns kommun stöder projektet Trafikkalendern Det är samling på skolgården i vanlig starttid och vi slutar som vanligt 14.25. Idag har vi haft brandövningsgenomgång och det kommer bli brandövning inom kort, för hela skolan. Idag har vi också varit på bokbussen. I nästa vecka startar vi också sk Gå och cykla - veckor

Trafikkalendern - Home Faceboo

GÅ ELLER CYKLA TILL SKOLAN Även i år medverkar vår skola i aktiviteten Gå och cykla till skolan. Under två veckor arbetar vi med temat Skolvägar och försöker gå eller cykla till skolan. Vi pratar på samlingen hur vi tagit oss till skolan, vad vi sett på vägen och hur naturen ser ut På temat trafik har vi läst böcker om trafik, tittat på några kortare filmer om trafikregler och vikten av att synas i mörker, vi har pratat om vilken sida av vägen man går på, kör bil och cyklar på, övat på höger och vänster och hur man går över vägen, lärt oss olika trafikmärken och att triangelformade märken är varningsmärken, runda röda märken är saker man inte. 2 inlägg har publicerats av skm2010 den October 20, 2017. Hela klassen tävlar tillsammans och vi har då chans att vinna 1000 kronor till klassen, man kan också ha turen att sin teckning lottas fram av personalen på Trafikkalendern och då kan man vinna en cykel. Hur det än går så får vi i klassen en gemensam julkalender som tack för våra bidrag

Gå och cykla till skolan - Trafikkalendern: trafikkalendern.se : Sweden: Webbplatser med liknande rankanalys. Alexa rank är en scoring ram som mäter en aktivitet och gör karaktärisering enligt denna rörelse som Alexa Toolbar kunder kommer till webbplatser Med Trafikhjulet vill vi inspirera och stödja pedagoger till att väcka barns intresse för och förmåga till hållbart resande, alltså att gå, cykla och åka kollektivt. Aktiviteterna är öppna för både fristående och kommunala skolor och förskolor. Årskurserna som anges är främst en vägledning och du som pedagog avgör själv om. Gå och cykla till skolan och vinn priser till klasskassan Under två valfria veckor i septem-ber-oktober kan klasser F-6 delta i den årliga nationella tävlingen Gå och cykla till skolan, för friskare barn och bättre miljö. I år går Söder-tälje kommun in som lokal sponsor! Södertälje kommuns lokala priser: Bästa skola: 10.

Hudiksvallselever bäst i landet på att gå och cykla till

Gå och cykla till skolan - Umeå kommu

Gå och cykla till skolan är en nationell utmaning som arrangeras för åttonde året i rad och vänder sig till Sveriges alla elever och pedagoger i år F-6. Aktiviteten pågår under september och oktober månad. Förra året deltog 34 000 elever i utmaningen Mål och syfte. En fungerande cykel med rätt utrustning ökar barnens säkerhet när de ska cykla till skola och på fritiden. Barnen blir medvetna om vad en säker och laglig cykel innebär. Läroplanen. IDH, HKK, MA, MSPR, ML, SVA, TE. Globala målen. 4. God utbildning för alla, 3. God hälsa och välbefinnande, 11

Säkra skolvägar - orebro

Gående skolbuss är ett sätt att öka aktivitetsnivån före och efter skolan. På sidan finns praktiska råd för att underlätta en aktiv transport till skolan. På egna ben är en tävling för elever i årskurs 4-6. Utmaningen är att ta sig till skolan genom att cykla, gå eller åka kollektivt och skippa de ofta korta bilresorna Vi har anmält oss till ett projekt som heter Gå och cykla och leds av Trafikkalendern. Vi ska under två veckor (v. 42 och 43) samla så många resepoäng som möjligt genom att gå, cykla eller resa kollektivt till och från skolan I veckans måndagsmove tar vi oss till och från jobbet, skolan, kompisen eller fritidsaktiviteten med cykel eller genom att gå

Trafikkalendern - Home | FacebookLokala sponsorer - TrafikkalendernLokala sponsorer – Trafikkalendern